Afdrukken

Commissie's

De 's-Gravenhaagse Hengelsport Vereniging heeft sinds een aantal jaren een aantal actieve activiteiten commissie's.

Binnen deze commissie's zijn tientallen vrijwilligers actief die allerlei activiteiten organiseren voor de leden. te denken valt aan de wekelijkse bind- en praatavond van de Vliegviscommissie en de werpcursus die jaarlijks georganiseerd wordt. Regelmatig gaat de vliegviscommissie ook met leden naar de waterkant.

De roofviscommissie is ook zeer actief aan de waterkant met diverse uitjes en regelmatig worden er in het clubhuis lezingen gegeven. Elk jaar worden diverse leuke activiteiten georganiseerd aan de waterkant en in het clubhuis. Check de website regelmatig voor updates.

De karpercommissie heeft als hoofddoel het organiseren van activiteiten voor de afdeling. Samen maken wij van deze specifieke tak in de hengelsport een leuke en recreatieve bezigheid waar overlast tot een minimum word beperkt en wij samen meer kunnen bereiken voor onze hobby.

Ben jij die visser die graag een karper vangt? Heb je ideeën over leuke karperactiviteiten of –presentaties en wil je die graag delen? Ook in de ban van projectspiegels? Meld je dan aan op de website bij de karperafdeling. Samen kunnen we meer!

Momenteel zijn de functies van commissievoorzitter, - secretaris en –leden vacant! Ben je geinteresseerd  in een van deze functies dan horen wij dat graag en kun je dat aangeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De GHV-speyclub is in 2012 opgericht door bestuurslid Jos Vanrunxt en heeft wekelijks op zondag werpinstructie ochtende aan de GHV-plas, kom een keertje langs op zondag of wordt lid van deze club en kom op de twee-wekelijkse woensdagavond bijeenkomsten.

Meer weten over de commissie's? Klik bovenin het menu op de diverse links en kom zo meer te weten! We hopen jullie allemaal een keer te zien op een bijeenkomst of aan de waterkant.

 

{flickr install=authenticate}

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.