SCHRIJF JE IN VOOR ONZE JEUGDKARPERDAG!

Wil je de fijne kneepjes van het karpervissen leren van bekende en ervaren karpervissers? Schrijf je dan nu in voor onze Jeugd Karperdag op zondag 2 juli aan het Hemelwater in Wateringse Veld.

Poster Jeugdkarperdag 2017

Karper penvisdag 2017

woensdag, 12 april 2017

De penvisdag van de 's-Gravenhaagse Hengelsport Vereniging wordt dit jaar gehouden op zondag 30 april van 07:00 tot 14:00.

De laatste meter 3.0

Ben Scholten heeft weer een mooie presentatie-avond voor ons georganiseerd.

Op vrijdag 27 januari geeft Mario Taal een lezing over de laatste meter in het clubhuis van de ‘s-Gravenhaagse Hengelsport Vereniging "De Topstek" Aanvang is 20:00 uur, deuren open vanaf 19:30 uur.

GHV introduceert SKP webapp

De ’s Gravenhaagse Hengelsport Vereniging introduceert de SKP GHV App. Een webapp die het aanmelden van een spiegelkarper nog makkelijker maakt. Je kunt nu zelfs aan de waterkant al jouw vangst melden!

Veel animo voor de GHV Penvisdag

Vandaag is de jaarlijkse penvisdag van de 's-Gravenhaagse Hengelsport Vereniging gevist. Ben Scholten heeft deze dag nu al weer voor de 5e keer georganiseerd. Elk jaar is weer meer animo voor. Het weer was een beetje de spelbreker vandaag, maar met een totaal van 14 gevangen karpers waarvan de zwaarste 16 kilo kunnen we het zeker een geslaagde dag noemen. Later volgt een uitgebreid verslag van Ben over deze mooie karperactiviteit. Ben bedankt voor het organiseren!

Penvisdag GHV 2016

GHV Penvisdag 2016

Zondag 24 april a.s. is het weer zover!
Een nieuwe editie van de jaarlijkse penvisdag. Ben Scholten (en op de achtergrond ook Arjen Verleun) hebben gezocht naar een nieuwe uitdaging: penvissen in de wateren van Ypenburg. Na eerdere penvisdagen in de Haagse grachten van het spiegelkarperproject, in Wateringseveld en in Leidschenveen, nu dus in Ypenburg.

Lijkt je dit een leuke dag en wil je meedoen?
Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De regels zijn simpel. Je moet in het bezit zijn van een geldige VISpas en uiteraard gelden dezelfde regels als die in de VISpas staan. Er is een aanvulling en dat is dat een goed schepnet en onthaakmat verplicht zijn. Het is een penvisdag en dus vissen alle deelnemers met een penhengel en dobber (pen).

De aanvang van deze dag is om 7:00 uur en verzamelen op de parkeerplaats van winkelcentrum Ypenburg.

DOWNLOAD HIER MEER INFORMATIE OVER DE GHV PENVISDAG 2016

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.