Wil je een bijdrage leveren aan het programma van de Karpercommissie dan horen wij dat graag en kun je dat aangeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

GHV Penvisdag 2016

Zondag 24 april a.s. is het weer zover!
Een nieuwe editie van de jaarlijkse penvisdag. Ben Scholten (en op de achtergrond ook Arjen Verleun) hebben gezocht naar een nieuwe uitdaging: penvissen in de wateren van Ypenburg. Na eerdere penvisdagen in de Haagse grachten van het spiegelkarperproject, in Wateringseveld en in Leidschenveen, nu dus in Ypenburg.

Lijkt je dit een leuke dag en wil je meedoen?
Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De regels zijn simpel. Je moet in het bezit zijn van een geldige VISpas en uiteraard gelden dezelfde regels als die in de VISpas staan. Er is een aanvulling en dat is dat een goed schepnet en onthaakmat verplicht zijn. Het is een penvisdag en dus vissen alle deelnemers met een penhengel en dobber (pen).

De aanvang van deze dag is om 7:00 uur en verzamelen op de parkeerplaats van winkelcentrum Ypenburg.

DOWNLOAD HIER MEER INFORMATIE OVER DE GHV PENVISDAG 2016

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.