De roofviscommissie van de GHV bestaat uit een enthousiaste groep mensen die zich sinds 2008 meerdere keren per jaar inzetten voor de leden van de vereniging. Ook leden van de zuster verenigingen Groot Rotterdam en de SVBD zijn echter van harte welkom.

Een commissie steunt natuurlijk altijd op dezelfde mensen dus nieuw bloed is van harte welkom. Heb jij goeie ideen of wil je meehelpen met de activiteiten, meld je dan aan.

Hieronder stellen de commissieleden zich voor.

Patrick Brinker

Patrick Brinker

Mijn naam is Patrick Brinker, geboren (1982), getogen en nog steeds woonachtig in Den Haag samen met mijn vriendin en Franse Bulldog

René Laning

René Laning

Mijn naam is René Laning, bouwjaar 1971. Ik heb 3 kindjes (Sophie-Carmen, Anna-Giulia en Mats).

Haakon Nadorp

Haakon Nadorp

Mijn naam is Haakon Nadorp. Geboren in 1970 en ik woon samen met mijn vriendin en 2 kids; Dominiek en Jesse, in Honselersdijk. Een echte Westlander dus.

Serge Sonneveldt

Serge Sonneveldt

Mijn naam is Serge Sonneveldt en ik ben geboren in 1977. Ik woon in Den Hoorn met mijn vrouw Andrea en 2 kinderen Dain & Tara.

Peter Heemskerk

Peter Heemskerk

Ik ben Peter Heemskerk en waarschijnlijk zegt jullie dat helemaal niks, maar door middel van dit stukje ga ik daar proberen verandering in te brengen.

Michael Schaefer

Michael Schaefer

Mijn naam is Michael Schaefer. Ik ben woonachtig in Wateringen en ben getrouwd met Petra. Samen hebben wij sinds 2008 een zoon Sjef. 

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.