15 Oktober 2011, bootuitje in de Biesbos

15 Oktober stond weer in het teken van het jaarlijkse bootuitje van de Roofvisafdeling. Dit jaar wederom naar de Biesbosch. Vorig jaar prima bevallen met aardige snoek- en baarsvangsten. 10 Huurboten lagen op ons te wachten.

Polderuitje Reeuwijk. Bloed, zweet en snoek

Polderuitje Reeuwijk. Bloed, zweet en snoek

Wederom een gezellig polderuitje met de GHV Roofvisafdeling voor de boeg. Normaal gesproken zou het dan moeten waaien en regenen, maar nu is het helemaal andersom: mooi warm weer en nagenoeg geen wind.

Polderboy aan de Haagse grachten

Polderboy aan de Haagse grachten

Zaterdag 2 juli 14.30, ik ga toch nog even kijken bij het baarsvissen, was in de ochtend verhinderd maar een baarsje zal toch nog wel gevangen kunnen worden in de resterende uurtjes?

13 November 2011, polderuitje Zoeterwoude en Hazerswoude dorp

13 November 2011, polderuitje Zoeterwoude en Hazerswoude dorp

Een koude zaterdagochtend. Oosterwindje en plaatselijke mistbank werden op mijn buienradar app doorgegeven. Lekkere frisse neus halen langs de waterkant in de polders van Zoeterwoude en Hazerswoude Dorp. Vandaag een record aantal deelnemers aan een roofvisuitje nml. zo'n 40 man. Veel bekende gezichten maar toch ook wel nieuwe vissers. Om 08:45 was het verzamelen bij de Sporthal in Zoeterwoude. We hadden 4 groepen samengesteld voor een ochtend en middag stek.

Gele trui drager van Tour de la Haye

Gele trui drager van Tour de la Haye

Zondag 3 juli was het zo ver, de tocht der tochten, de Tour de la Haye. 20 mannen en jongens liepen mee en ruim 370 baarzen en 4 snoeken kwamen op de kant gedurende deze looptocht langs de Haagse grachtengordel.

Tour de la Haye

Tour de la Haye

Al een aantal dagen kriebels. Zondag moet het gebeuren. Tour de la Haye of te wel op baars jacht in de grachten centrum Den Haag. De tocht der tochten van 6,5 km.

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.