Bootuitje 't Geertje Zoeterwoude

Bootuitje 't Geertje Zoeterwoude

Dagje vissen in de polder rond het Geertje met leden van de GHV Roofvisafdeling, 16 bikkels die de storm en regen in gingen, sommige in een roeibootje.

Polderuitje Reeuwijk

Polderuitje Reeuwijk

Ik zat in het groepje van Leo Niessen. In de ochtend hebben we bar weinig kunnen vangen. Langs de Baarsjeskade heb ik alleen twee volgertjes gehad. We hebben 'm uitgekamd met 3 man en met Fer's dochtertje.

Bootuitje op de Biesbos 2

Bootuitje op de Biesbos 2

Vandaag eindelijk de kriebels omzetten in daadwerkelijk vissen. Op tijd uit bed; erwtensoep aan de kook en broodje smeren. Alles inpakken. Gert was op tijd om mij op te pikken.

Rubberen in de Vlist

Rubberen in de Vlist

Al om 05:00 wakker. Pijn in de rug; kl..te bed. Nog steeds niet gewend. Buiten giert de regen tegen mijn raam. Naar beneden op de bank nog 2 uurtjes erbij pikken.

Polderuitje rond Reeuwijk

Polderuitje rond Reeuwijk

Zaterdag 23 oktober was het zover. Wederom een roofvisuitje en dit keer in de polders rond Reeuwijk. Weerberichten voorspelde guur weer. Lekkerrrrrrr.

Bootuitje op de Biesbos

Bootuitje op de Biesbos

Hierbij een terugblik op het visuitje in de Biesbosch. We hebben over de gehele dag uiteindelijk 16 (of waren het er nou 17 ?) baarzen gevangen van diverse afmetingen,waar uiteindelijk best nog wel een paar forse exemplaren tussen zaten.

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.