Baarsbonanza 2014

Baarsbonanza 2014

Na het snoekuitje in en rondom Madestein keerden we op 16 maart terug naar de plek waar eerder fantastische baarzen zijn gevangen, Rotterdam. Iets specifieker, het gebied bestaande uit het Boerengat, de Oude Haven, de Wijnhaven en de Bierhaven, vormt het decor van de 2e activiteit dit jaar.

Steetfishing Den Haag 2013 door de ogen van een deelnemer

Steetfishing Den Haag 2013 door de ogen van een deelnemer

De tweede wedstrijd van dit Streetfishing-seizoen is een 'thuiswedstrijd' voor de helft van het Pro-Perch Team (Michael en Dominique). De omstandigheden op deze dag zijn niet verkeerd.

IJsvissers in Bodegraven hebben wel succes

IJsvissers in Bodegraven hebben wel succes

In tegenstelling tot het Nederlands kampioenschap ijsvissen afgelopen week bij het Kuinderbos in Flevoland hebben een aantal fanatieke vissers van de Bodegravense Hengelsportvereniging wel succes gehad met hun onderlinge wedstrijd in water van de GHV.

Droom van een roofblei

Droom van een roofblei

Droomvangst voor Auke.

 

2 x 010 + 2 x 020 = Net geen 070

2 x 010 + 2 x 020 = Net geen 070

 

Zoals iedereen wel ervaren zal hebben is het de laatste maanden niet al te best weer geweest om te vissen. Vaak was het te koud, stond er teveel wind en gooide sneeuw en ijs roet in het eten. Zo ook bij mij. Af en toe heb ik eens een uurtje gepakt, wat ik makkelijk kan doen aangezien ik direct aan het laatste stuk van de Oude Rijn woon.

Een nieuwe vismaat

Een nieuwe vismaat

Tijdens de, zeer geslaagde, Streetfishing-wedstrijd in Den Haag leerde ik (Dominique) als scheidsrechter weer wat nieuwe mede-verslaafden kennen. Met één van die verslaafden (Michael) heb ik de hele dag gezellig staan babbelen. Na het opscheppen over mijn thuiswater de Oude Rijn, waar ik vrij op uitkijk vanuit de woonkamer, stelde Michael voor om een keer mijn kant op te komen.

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.