Programma

 

Attentie, Snoekdag gaat komende zondag niet door ivm met de vorst. De voorspellingen zijn trouwens van dien aard dat we over 2 weken het nog eens gaan proberen of we kunnen vissen. Dat zal dan 11 maart worden.

Beste Leden, (alle uitjes onder voorbehoud van goed weer. Op de website kun je zien of het afgezegd is.)

Programma Februari 2018

Dinsdag 6 februari Streamers binden:
Exclusief voor de leden van de Mooiweervissers (MWV). Een aantal leden van de MWV gaan onder leiding van Hanafi snoekstreamers voor de spinhengel maken. Harry zorgt voor een bescheiden hapje .

Dinsdag 13 februari praat- en bindavond:

Dinsdag 20 februari snoekstreamers binden:
Voor de liefhebbers van onze vereniging, ter voorbereiding op het snoekvissen op zondag de 25e februari 2018. 

ZONDAG 25 FEBRUARI 2018: SNOEKEN
In Hoenkoop en omgeving. Start vanaf 9 uur op de kruising van de Hoenkoopserijweg en de Tiendweg (even voorbij centrum van Haastrecht) Er zijn daar verschillende weteringen waar kan worden gevist. We hebben daar GEEN café o.i.d. waar we kunnen afspreken, dus zorg zelf voor je (warme) natje en droogje.

Om 12.30 verzamelen we op dezelfde plek en maken we de tussenbalans op. Suggestie: Is het snoeken niks, dan kun je – maar dat beslis je zelf- de middag nog uitwijken naar Oudewater om het op wintervoorn te proberen.

Dinsdag 27 februari DEMO en workshop knopen leggen voor vliegvissers:
Door Wim Peeters met assistentie van Chris van Elk. Wim doet de knopen voor en jullie doen ze na. We werken met dik draad. In de werkelijkheid met 12 of 10/100. Er zit altijd wel een knoop bij die je nog niet beheerst. De beginnen om 20.30 tot 22.00 uur. Deelname vrij.

OPROEP:
Zoals jullie weten en merken worden alle uitjes en activiteiten in het clubhuis steeds door Marius en Chris geregeld. Bij de uitvoering krijgen ze soms hulp van leden.
Wij overwegen om – ter ontlasting van Marius en Chris- een activiteitengroep in te stellen. Hun taak is om het jaarrooster te bedenken (visdagjes en activiteiten in het clubhuis) en ze te regelen. Marius en Chris blijven betrokken als aanspreekpunt voor deze groep en adviseurs (Marius als penningmeester).
We denken dat een groep van drie a vier man voldoende is. De groep treedt zo snel mogelijk in werking.
WIE GEEFT ZICH HIER VOOR OP: je kunt je melden bij Marius en Chris. Wil je eerst meer weten, dan ook even Marius of Chris aanspreken.

Tot zover, Tight Lines, Jan, Marius en Chris

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.