Programma

Agenda Januari 2018

Beste Leden, (alle uitjes onder voorbehoud van goed weer. Op de website kun je zien of het afgezegd is.)

Een mogelijke activiteit voor de winter is het vissen met de Bellyboat op snoek. Omdat het nogal een specifieke bezigheid is en vermoedelijk geen grote opkomst te verwachten is hanteren we hier een intekenlijst voor. Als het doorgaat  - hangt af van aantal deelnemers  en vooral of er al dan niet IJS ligt. De deelnemers die zich hiervoor melden zullen we benaderen voor overleg over de mogelijke data..Aanmelden kan op de gebruikelijke manier bij Marius (klik Hier)

Dinsdag 2 januari Nieuwjaarsbijeenkomst ’s-Gravenhaagse Vliegvisser in clubhuis de Topstek;
Je kunt daar je nieuwjaarswensen aan anderen uitspreken en wij zetten dan onze vrijwilligers, als traditie, even in het zonnetje. De avond wordt opgesierd met lekkere hapjes.

Dinsdag 9 januari  praat- en bindavond

Dinsdag 16 januari praat- en bindavond

Zaterag20 januari  Bunschoten/ Spakenburg
We gaan deze eerste maand weer op wintervoorn, nu in Bunschoten /Spakenburg. De formule is hetzelfde: zelf voor je lunch en drinken zorgen.  Je kunt parkeren op verschillende plekken rond de Museumhaven: het Peter Dorleijnplein ligt op korte afstand. Je kunt ook makkelijk parkeren in de Havenstraat als je door rijdt tot aan de voetbalvelden. Alle ruimte en direct aan het water. Juist op die plek, waar de uitgangen van de havens bij elkaar komen is de laatste tijd mooie voorn gevangen. En je kunt de hele Havenstraat afvissen tot aan het Randmeer.   We stellen voor om elkaar zo vanaf 9.30 uur te treffen en rond 12.30 even gezamenlijk te pauzeren bij de Markt. Even ervaringen uitwisselen. Eindtijd bepaal je zelf.  Er komt een lijst in het clubhuis, je kunt dan zien wie er gaan en zo nodig regelen dat je kunt meerijden.

Dinsdag 23 januari praat- en bindavond

Dinsdag 30 januari praat- en bindavond

Een goede jaarwisseling en voor 2018 Tight Lines,  Jan, Marius en Chris

PS Op 27 en 28 januari is er weer de beurs in Charleroi dus voor de liefhebber een tip!

 

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.