Op deze pagina vindt u beschrijvingen van viswater waar onze vliegvissers vissen.

4 heemskinderenweg

4 heemskinderenweg

Review GHV viswater Hazerswoude.

De Vierheemskinderenweg, prachtige poldervaart met genoeg water.
Vanuit Zoetermeer, mijn woonplaats, is het maar een kwartier rijden naar Hazerswoude. Daarom kom ik regelmatig in die polders waar de GHV visrecht heeft. Het is, zo hoor ik om me heen, voor veel nieuwere leden van de ’s-Gravenhaagse Vliegvisser,  vooral door de afstand, nog redelijk onbekend.
Om hen te informeren,  deze review van de Vierheemskinderenweg.

De Strijp

De Strijp

 Nimfvissen op voorn is mijn meest favoriete manier van vissen, de plek waar dit te  doen is echter een groot probleem. Je kan er diverse boekwerken op na slaan en er zijn natuurlijk stekken te vinden op het internet,  die kanjers van vissen “garanderen”. Natuurlijk, het liefst sta ik ook windes en bakken van blankvoorns te drillen op de grote rivieren. Maar wat als je niet zoveel tijd hebt en het dichter bij huis moet zoeken?

Schipluiden

Schipluiden

 In een ander leven, toen ik nog geen vliegvisser was, stond het vissen in de winter stil. Toen ik me in het vliegvissen ging verdiepen las ik de mooiste verhalen over bakken met voorns in jachthavens die in verbinding staan met grote rivieren en het IJsselmeer

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.