In memoriam Klaas Pigge

In memoriam Klaas Pigge
woensdag, 15 december 2010

Klaas Pigge is 15 december op 94-jarige leeftijd van ons heengegaan. Klaas was verwoed sportvisser, lid van de GHV, maar vooral gepassioneerd vliegvisser.

Vragen in gemeenteraad over visstand

Vragen in gemeenteraad over visstand
vrijdag, 10 december 2010

De Haagse VVD wil dat de gemeente zich meer gaat bekommeren om de waterkwaliteit in het Benoordenhout en Mariahoeve. Volgens fractievoorzitter Boudewijn Revis is het in die wijken door het ongezonde water slecht gesteld met de visstand.

Nieuwe activiteiten Roofvisafdeling

dinsdag, 03 augustus 2010

Na de vakantieperiode start de Roofviscommissie weer met de organisatie van nieuwe activiteiten voor leden van de Roofvisafdeling.

Lintje voor penningmeester Arie van der Meer

Lintje voor penningmeester Arie van der Meer
donderdag, 29 april 2010

Onze penningmeester Arie van der Meer heeft tijdens de traditionele lintjesregen op 29 april 2010 in de Grote Kerk in zijn woonplaats Dordrecht uit handen van burgemeester Brok een koninklijke onderscheiding in ontvangst mogen nemen. Arie is door Hare Majesteit benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Sportvissers bezorgd over ruimen karpers

Veel sportvissers aanwezig op infoavond
maandag, 22 februari 2010

Veel sportvissers hebben op 11 februari jl. de informatieavond van het Hoogheemraadschap van Delfland bezocht over de voorgenomen plannen om in de Woudse Droogmakerij bij Den Hoorn en in de wijk Tanthof-West in Delft massaal vis weg te vangen om het water weer helder te krjgen. De sportvisserij heeft op deze avond massaal laten blijken dat zij dit toepassen van zgn. Actief Biologisch Beheer (ABB) NIET zien zitten.

Red de karpers in Delfland!

Red de karpers in Delfland!
woensdag, 10 februari 2010

Binnenkort gaat het Hoogheemraadschap Delfland over tot het decimeren van de karperstand in diverse wateren in de regio Delft. Ondermeer de Woudse Droogmakerij zal hierdoor worden getroffen. Het idee achter deze maatregel is dat inheemse vissoorten zoals karper, giebel en brasem het water vertroebelen.

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.