Bellyboat clinic

Bellyboat clinic
zondag, 10 juli 2016

De GHV roofvisafdeling organiseert voor haar leden een Bellyboat clinic op 10 juli in het water voor ons clubhuis De Topstek.

Bootuitje Vinkeveen

Bootuitje Vinkeveen
zondag, 29 mei 2016

Op 29 mei is er een bootuitje op de Vinkeveense Plassen. Het roofvisseizoen is geopend!

Molen- en gemalendag 2016

Molen- en gemalendag 2016

Kom op zaterdag 14 mei naar de Molen- en gemalendag 2016.
In Den Haag is die dag van 11:00 - 16:00 uur gemaal Schoute voor bezichtiging opengesteld. Het gemaal aan het Verversingskanaal is gelegen ter hoogte van de kruising Kranenburgweg - Willem de Zwijgerlaan in Den Haag.

IN MEMORIAM JOS VANRUNXT

IN MEMORIAM JOS VANRUNXT

Al eerder hebben wij u via deze pagina in kennis gesteld van het droevige bericht dat ons oud-bestuurslid en secretaris van de GHV-Speyclub Jos Vanrunxt is overleden.

Jos is niet alleen voor de 's-Gravenhaagse Hengelsport Vereniging maar ook voor de gehele sportvisserij van de laatste decennia van grote waarde geweest.

Overlijden Jos Vanrunxt

Overlijden Jos Vanrunxt

Met groot verdriet delen wij u mede dat afgelopen vrijdag de secretaris van de GHV-Speyclub en ex-bestuurslid van de vereniging Jos Vanrunxt is overleden.

Veel animo voor de GHV Penvisdag

Vandaag is de jaarlijkse penvisdag van de 's-Gravenhaagse Hengelsport Vereniging gevist. Ben Scholten heeft deze dag nu al weer voor de 5e keer georganiseerd. Elk jaar is weer meer animo voor. Het weer was een beetje de spelbreker vandaag, maar met een totaal van 14 gevangen karpers waarvan de zwaarste 16 kilo kunnen we het zeker een geslaagde dag noemen. Later volgt een uitgebreid verslag van Ben over deze mooie karperactiviteit. Ben bedankt voor het organiseren!

Penvisdag GHV 2016

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.