IN MEMORIAM JOS VANRUNXT

IN MEMORIAM JOS VANRUNXT

Al eerder hebben wij u via deze pagina in kennis gesteld van het droevige bericht dat ons oud-bestuurslid en secretaris van de GHV-Speyclub Jos Vanrunxt is overleden.

Jos is niet alleen voor de 's-Gravenhaagse Hengelsport Vereniging maar ook voor de gehele sportvisserij van de laatste decennia van grote waarde geweest.

Overlijden Jos Vanrunxt

Overlijden Jos Vanrunxt

Met groot verdriet delen wij u mede dat afgelopen vrijdag de secretaris van de GHV-Speyclub en ex-bestuurslid van de vereniging Jos Vanrunxt is overleden.

Veel animo voor de GHV Penvisdag

Vandaag is de jaarlijkse penvisdag van de 's-Gravenhaagse Hengelsport Vereniging gevist. Ben Scholten heeft deze dag nu al weer voor de 5e keer georganiseerd. Elk jaar is weer meer animo voor. Het weer was een beetje de spelbreker vandaag, maar met een totaal van 14 gevangen karpers waarvan de zwaarste 16 kilo kunnen we het zeker een geslaagde dag noemen. Later volgt een uitgebreid verslag van Ben over deze mooie karperactiviteit. Ben bedankt voor het organiseren!

Penvisdag GHV 2016

Inloopavond met presentatie Dropshotten 2.0

Inloopavond met presentatie Dropshotten 2.0
woensdag, 20 april 2016

Op woensdag 20 april 20:00 is er een inloopavond voor de roofvisliefhebbers in ons clubhuis De Topstek.

Roofvssen met worm in Leiden

Roofvssen met worm in Leiden
zondag, 24 april 2016

Op 24 april a.s. organiseert de GHV Roofvisafdeling voor haar leden een roofvisuitje in centrum Leiden. Er wordt alleen gevist met de worm.

donatie syndroom van de lach

donatie syndroom van de lach
De opbrengst van de veiling van de leden van de ’s-Gravenhaagse Vliegvisser 375 Euro , voor Syndroom van de Lach, is  door de familie Palland in ontvangst  genomen.
Op dinsdagavond hebben we de opbrengst van de veiling inclusief extra donaties aan de heer Palland en zijn zoontje Max kunnen overhandigen. 

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.