IN MEMORIAM BAS VERSCHOOR

IN MEMORIAM BAS VERSCHOOR

Onlangs ontving ik het droevige bericht dat Bas Verschoor is overleden.
Bas is jarenlang lid geweest van onze vereniging en was een vliegvisser en vooral vliegbinder in hart en nieren. Nationaal maar vooral ook internationaal bekend.

RISE Fly Fishing Film Festival

Het is eindelijk zover! In Mei 2018 is alweer de 5e editie van het RISE Fly Fishing Film Festival!

 

Werpcursus met de vliegenhengel

Werpcursus met de vliegenhengel
zaterdag, 24 maart 2018

Nu de bindcursus weer voorbij is, gaan we ons weer concentreren op de jaarlijkse werpcursus van 2018. Voor een ieder die het werpen met de vlieghengel wil leren of wil verbeteren, wordt er weer de jaarlijkse werpcursus gegeven. Deze cursus is bedoeld voor zowel beginnende vliegvisser als de al wat gevorderde vliegvisser

Speyclub Werplessen

Speyclub Werplessen
maandag, 12 maart 2018

In 2018 gaat de Speyclub werplessen dubbelhandige hengel organiseren. Gedurende deze lessen kunnen (nieuwe of aspirant) leden zich de beginselen van zowel het Scandi als het Skagit dubbelhandig werpen eigen maken of verfijnen.

Info ijsland

Op 12 december 2017 hield Hans Bock een lezing over het vliegvissen in IJsland. De reacties daarop waren heel positief en vrijwel iedereen wilde meer weten.
Hans zegde toe ons meer info te sturen en die belofte heeft hij vandaag , 2 januari 2018, ingelost. We publiceren de inhoud van zijn mail. Veel plezier met het verder lezen over IJsland


Jaarliljkse SKP avond

Jaarliljkse SKP avond

Op vrijdag 26 januari a.s. vindt in ons clubhuis De Topstek aan de Madesteinweg 34 in Den Haag de jaarlijkse spiegelkarper (SKP) avond plaats.

Tijdens deze avond bespreken Erik en Juri Froger kort de hoogtepunten van het afgelopen jaar en zullen ze de aanmeldingen en matches van 2017 de revue laten passeren. Natuurlijk worden de vissers die het Haagse SKP project steunen door het aanmelden van hun gevangen spiegelkarpers ook nog even in het zonnetje gezet. Misschien gaan ze zelfs wel met een mooie prijs naar huis!

Wij hopen in ieder geval de aanmelders van SKP-vangsten te zien op 26 januari. Ook andere belangstellenden zijn welkom!

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.