Afdrukken

Redactie

Elk volwassen lid van de vereniging krijgt gratis vier keer per jaar een GHV-Nieuwslijn toegezonden met daarin informatie voor de leden over de vereniging. Het is een verenigingsblad voor en door de leden en wordt geheel en al in eigen beheer vervaardigt.

Elk lid mag copy en foto’s aanleveren voor een stukje in het blad, copy het liefst in Word. Artikelen en foto’s (in zo hoog mogelijke resolutie) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij meer dan 10 mb aan foto's versturen via WETRANSFER.

Copy deadlines 2014: de eerste zondag van de tweede maand van het kwartaal, behalve het laatste kwartaal. 2 februari, 4 mei, 3 augustus en 26 oktober 2014. Stuur op tijd in dat wordt uw stukje of foto misschien geplaatst. Inzendingen worden zeer op prijs gesteld, het is tenslotte een blad voor iedereen.

Uitzonderingen:

  • Dubbele leden op 1 adres krijgen samen 1 Nieuwslijn.
  • Partnerleden krijgen geen nieuwslijn.
  • Jeugdleden krijgen geen Nieuwslijn.
  • Buitenlandse leden (zie uitleg hieronder).

Buitenlandse leden krijgen de GHV-Nieuwslijn niet automatisch gratis toegezonden wegens te hoge portokosten naar het buitenland (geldt ook voor Belgie), bij behoefte kunnen wij wel nasturen. Het buitenlandse lid moet dan  € 7,- aan de GHV overmaken op onze postbankrekening 415617 onder vermelding van de NAW-gegevens plus de vermelding Nieuwslijn buitenland plus het gewenste jaar.

De benodigde IBAN en BIC-gegeven: IBAN-NL35 INGB 0000415617 en BIC-INGBNL2A.

Vastleggen in volledig scherm 4-12-2013 102050

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.