Afdrukken

Ooievaarspas

Wat moet u doen om met de Ooievaarspas korting op de GHV-contributie te krijgen?

Leden van onze vereniging die in het bezit van een zogenaamde Ooievaarspas, kunnen 50% korting krijgen op de jaarlijkse contributie.
 De Ooievaarspas wordt verstrekt door de gemeenten Den Haag, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg.

Wie komen in aanmerking voor een Ooievaarspas?


De Ooievaarspas is er voor inwoners van Den Haag, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg met een laag inkomen. In 2015 is de grens 130% van de bijstandsnorm. Dat wil zeggen dat u in aanmerking komt voor een Ooievaarspas als u nu niet meer inkomsten heeft dan 130% van de bijstandsnorm. Ook studenten die een mbo-opleiding volgen in Den Haag, Rijswijk of Leidschendam-Voorburg, kunnen een Ooievaarspas aanvragen. Ook studenten die een mbo-opleiding volgen in Den Haag, Rijswijk of Leidschendam-Voorburg, kunnen een Ooievaarspas aanvragen.

Op de website van de gemeente Den Haag kunt u lezen hoe u de Ooievaarspas kunt aanvragen. Zie hiervoor deze link.

Hoe komen houders van de Ooievaarspas in aanmerking voor contributiekorting?

Evenals alle andere leden van de GHV betaalt u uw jaarlijkse volledige contributie. U krijgt hiervoor altijd in het najaar een acceptgirokaart toegestuurd. Nadat u uw VISpas voor het nieuwe jaar heeft ontvangen, kunt u bij onze vereniging de korting van 50% verzilveren. De gemeente heeft daar sinds 2012 nieuwe regels voor opgesteld. U moet hiervoor altijd persoonlijk naar het clubhuis van onze vereniging komen, waar uw Ooievaarspas elektronisch wordt uitgelezen en waar wordt gecontroleerd of de pas geldig is. Tevens dient u dan een geldige VISpas van de GHV te laten zien. De korting op onze contributie wordt daarna via uw bankrekening naar u overgemaakt.

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.