Afdrukken

Ooievaarspas

Wat moet u doen om met de Ooievaarspas korting op de GHV-contributie te krijgen?

Leden van onze vereniging die in het bezit van een zogenaamde Ooievaarspas, kunnen 50% korting krijgen op de jaarlijkse contributie.
 De Ooievaarspas wordt verstrekt door de gemeenten Den Haag, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg.

Leden van onze vereniging die in 2018 in het bezit van een ooievaarspas zijn, kunnen ook nu weer 50% korting op de GHV- Groene Hart contributie van de gemeente terug krijgen.
Hiervoor moet de ooievaarspas opnieuw worden gescand.

De data voor 2018 die hiervoor zijn gereserveerd zijn:
de zaterdagen 20 januari, 24 februari, 24 maart en 21 april van 14:00 tot 16:00 uur in ons clubhuis De Topstek in Madestein.

Behalve een geldige ooievaarspas moet ook de VISpas 2018 kunnen worden getoond en hebben wij een bankrekeningnummer nodig waarop de korting kan worden teruggestort.

Wie komen in aanmerking voor een Ooievaarspas?


De Ooievaarspas is er voor inwoners van Den Haag, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg met een laag inkomen. De grensn daarvoor is maximaal 130% van de bijstandsnorm. Dat wil zeggen dat u in aanmerking komt voor een Ooievaarspas als u nu niet meer inkomsten heeft dan 130% van de bijstandsnorm. Ook studenten die een mbo-opleiding volgen in Den Haag, Rijswijk of Leidschendam-Voorburg, kunnen een Ooievaarspas aanvragen. Ook studenten die een mbo-opleiding volgen in Den Haag, Rijswijk of Leidschendam-Voorburg, kunnen een Ooievaarspas aanvragen. Hbo- en academische studenten die studiefinanciering of een DUO-lening ontvangen, komen niet voor de Ooievaarspas in aanmerking.

Op de website van de gemeente Den Haag kunt u lezen hoe u de Ooievaarspas kunt aanvragen. Zie hiervoor deze link.

Hoe komen houders van de Ooievaarspas in aanmerking voor contributiekorting?

Evenals alle andere leden van de GHV - Groene Hart betaalt u uw jaarlijkse volledige contributie. U krijgt hiervoor altijd in het najaar een acceptgirokaart toegestuurd. Nadat u uw VISpas voor het nieuwe jaar heeft ontvangen, kunt u bij onze vereniging de korting van 50% verzilveren. De gemeente heeft daar sinds 2012 nieuwe regels voor opgesteld. U moet hiervoor altijd persoonlijk naar het clubhuis van onze vereniging komen, waar uw Ooievaarspas elektronisch wordt uitgelezen en waar wordt gecontroleerd of de pas geldig is. Tevens dient u dan een geldige VISpas van de GHV te laten zien. De korting op onze contributie wordt daarna via uw bankrekening naar u overgemaakt.

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.