Afdrukken

Viswater Leidschendam-Voorburg

Sinds 2014 kunt u met de VISpas van de 's-Gravenhaagse Hengelsport Vereniging ook vissen in de gemeentewateren van Leidschendam-Voorburg. Dit is goed nieuws voor mensen uit onze regio die daar graag een hengeltje willen uitgooien.

In tegenstelling tot de wateren in onze eigen lijst van viswateren (het gele boekje) wordt het visrecht van de gemeentewateren van Leidschendam-Voorburg gehuurd door de federatie Zuidwest Nederland. Voor al uw vragen betreffende deze wateren kunt u dan ook bij hen terecht of bij het hoogheemraadschap van Rijnland, waaronder de meeste wateren vallen.

Omdat wij als 's-Gravenhaagse Hengelsport Vereniging natuurlijk automatisch veel binding hebben met de wateren doordat veel van onze leden in deze gemeente wonen krijgen wij ook veel vragen. Deze zullen wij u natuurlijk zo goed mogelijk proberen te beantwoorden en u desnoods doorverwijzen naar de juiste instantie.

U mag vissen in de volgende wateren :

Gemeente Leidschendam-Voorburg, alle gemeentewateren uitgezonderd alle watergangen die zijn gelegen onder de hoogspanningsmasten langs de spoorlijn Den-Haag-Leiden (Kastelenring, Zijdesingel, Appelgaarde, Populierendreef en Nicolaas Beetslaan). Zie de VISplanner voor details.

Download om in bovenstaande wateren te mogen vissen de aanvullingslijst van onze site en neem deze uitgeprint mee naar de waterkant om problemen te voorkomen. Klik hier om naar de downloadpagina te gaan.

110222-Kaart LV03

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.